Bioterapija na daljinu

Nikome nije čudno, što možemo mobilnim telefonom pozvati bilo koga, bilo gdje na svijetu, i tako u realnom vremenu razgovarati na ogromnim razdaljinama, a da misaono-kreativna energija proputuje istu distancu mnogo brže i jače, i omogućava liječenje na daljinu, mnogi ne mogu da prihvate.

Da bi to razumjeli, moraju promijeniti način razmišljanja iz koncepta žičnog razmišljanja na koncept bežičnog razmišljanja.

Udaljenost, razdaljina ili distanca, je iluzija fizičkog univerzuma.
U dimenziji, odakle mi djelujemo na osobu, distanca ne postoji, zato liječenje na daljinu daje iste rezultate kao individualna bioterapija.

Da bi se ostvario kontakt između pacijenta i bioterapeuta, potrebno je terapeutu dostaviti svoju fotografiju. To je najlakše učiniti na našoj facebook stranici “Bioterapija-Biotherapy Herceg Novi”,putem inboxa za poruke i vibera. Nakon što ste poslali svoju fotografiju, bioterapeut može krenuti u realizaciju liječenja određenog problema.

Terapija se odvija na identičan način kao kada se pacijent nalazi pored terapeuta. Dakle, nema nikakve razlike u djelotvornosti između terapije na daljinu i terapije uživo.

Pošaljite fotografiju

FACEBOOK

E-MAIL

VIBER