Intervju za magazin “Gracija”

Toplica Topić: Ne postoje neizlječive bolesti, nego samo neizlječivi ljudi

Nije u zdravom tijelu zdrav duh, nego je u zdravom duhu zdravo tijelo, to je moj slogan. Mi jesmo duša i ako je duh zdrav, tijelo će ga pratiti”, kaže bioenergetičar iz Herceg Novog, koji zbog izuzetno uspješnog liječenja različitih oboljenja već godinama slovi kao čudotvorac.

Pročitaj više

Intervju za Dnevni list “Pobjeda”

Bioenergoterapeut Toplica Topić iz Herceg Novog: Energijom života do zdravlja

HERCEG NOVI – Bioenergija je energija života, doslovno ,,životna energija”. Liječenje uz pomoć bioenergije moze da uravnoteži i uskladi fizičko i duhovno stanje organizma. Ovakva terapija, kako naglašava Dr Toplica Topić, bioenergoterapeut, osnivač kvantno-telepatske metode liječenja bioenergijom, usmjerena je na bioenergetska polja, energetske centre i kanale po kojima energija teče u tijelu.

Pročitaj više

Intervju za “Monna magazin”

Razgovor o bioenergetskoj terapiji

Intervju za “Monna magazin” – Kako sam odrastao učio sam mnoge tehnike liječenja bioenergijom, putovao po svijetu upoznavajući duhovne učitelje, proučavao, istraživao, eksperimentisao, što je rezultiralo time da, danas, nakon 20 godina, radim metodu koja za odredjene bolesti daje najbolje rezultate kod pacijenata”, priča Dr Toplica Topić, bioenergoterapeut, osnivač kvantno-telepatske metode liječenja bioenergijom

Pročitaj više

Bioenergičar – Dr Toplica Topić, “čudotvorac iz Herceg Novog”: Uspješno oslobađa ljude od anksioznosti, depresije, paničnih napada, strahova itd…

Ekskluzivno za “Aura magazin”, Dr Topić govori o bioterapiji “na daljinu” tj. bioterapiji bez fizičkog prisustva pacijenta (preko fotografije koja se dostavlja putem Viber-a,uz prethodno obavljene konsultacije)

Toplica tvrdi da ne postoje neizlječive bolesti, postoje samo neizlječivi ljudi! Njegova ordinacija se nalazi u Igalu i nosi naziv ”Centar za energetsku medicinu i edukaciju Toplica Topić”. Smještena je u blizini mora i predstavlja istinski raj za oči, dušu i tijelo. Terapija traje četiri dana i sastoji se od četiri tretmana, a u zavisnosti od vrste oboljenja, stepena oštećenja i starosti pacijenta, odlučuje se koliko je potrebno terapija.

Pročitaj više

Search

+